Eerste liveshow Linda’s Hit Dossier daverend succes

De eerste liveshow tijdens het Dit is Helmond-radioprogramma Linda’s Hit Dossier van afgelopen zaterdag was een daverend succes. Veel luisteraars én kijkers genoten van het optreden van de Helmondse band Wood88.

“Het was even spannend”, zegt presentatrice Linda van de Mortel. “Dit was immers de eerste keer dat we een liveoptreden in de studio deden en dat ook direct streamden op Facebook. Maar wonderwel verliep het allemaal prima, gezien ook de vele positieve reacties die we tijdens en na de uitzending ontvingen. Helaas wilde Facebook niet altijd even goed meewerken, maar dat is iets wat we meenemen naar de volgende editie. Zo zijn er wel meer zaken die we nog moeten verfijnen. Maar de toon is gezet. En het smaakt naar meer!”

Volgende show

En dat ‘meer’ start op zaterdag 30 maart. Want dan vindt de volgende liveshow plaats tijdens Linda’s Hit Dossier. Dan is het de beurt aan het duo Tom & Jerry uit Aarle-Rixtel. Heb je vragen aan het muzikale duo, die kun je tot woensdag 27 maart inzenden naar lindashitdossier@ditishelmond.nl.

De uitzending is zoals altijd van 12.00 tot 15.00 uur, met van 12.00 tot 13.00 uur het ruime interview met de muzikanten, inclusief hun muziekkeuzes. Van 13.00 tot 14.00 uur stapt de band het podium op bij Dit is Helmond voor een liveoptreden. Aansluitend schuift het duo van 14.00 tot 15.00 uur aan in de radiostudio om gezellig na te kletsen over de band en de muziek.

Lees ook: ‘Linda’s Hit Dossier start met liveoptredens
Lees ook: ‘Optreden Wood88 live te horen én te zien bij Dit is Helmond

Foto Wood88: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *