Lavans 5 jaar langer hoofdsponsor Halve van Helmond

Lavans heeft als hoofdsponsor het contract met de organisatie van de Lavans Halve van Helmond met maar liefst 5 jaar verlengd. Uiteraard een zeer aangename verrassing voor het bestuur van de Halve van Helmond.

“De afgelopen jaren heeft de Lavans Halve van Helmond zich als sportevenement, zowel nationaal als internationaal, op de kaart gezet”, aldus Lavans. “Het evenement wordt ieder jaar groter, uitgebreider én herkenbaarder.” Als blijk van vertrouwen en waardering verlengt Lavans daarom het hoofdsponsorschap met de organisatie met maar liefst vijf jaar.

Het bestuur van de Halve van Helmond is enorm blij en dankbaar voor de verlenging van de samenwerking. “Het feit dat Lavans voor vijf jaar wil bijtekenen als hoofdsponsor, benadrukt voor ons dat we als organisatie goed bezig zijn”, zegt voorzitter Hans Steijaert. “Lavans heeft ons tijdens de eerste drie edities op een fijne manier ondersteund. Fantastisch dat deze samenwerking ook voor de komende vijf edities vaststaat. Zo kunnen we ons evenement nóg meer op de Nederlandse hardloop- en wandelkaart zetten.”

Meer allure

In eerste instantie verbond Lavans haar naam aan het sportevenement vanwege het Helmondse karakter én de sociale, sportieve insteek. “De afgelopen edities hebben we gezien dat niet alleen deze raakvlakken zowel bij Lavans als bij het sportevenement hoog in het vaandel staan. Ook is de organisatie, net als Lavans, volop bezig met de toekomst”, licht algemeen directeur van Lavans Tristan van der Waart toe. “Door de start in hartje Brandevoort én de omlijsting met muziek en foodtrucks heeft het evenement meer allure gekregen. En door het toevoegen van de Bedrijvenloop is het een evenement geworden waarbij we samenwerkingspartners ook van de sportieve kant leren kennen.”

Volgende editie

De volgende editie van de Lavans Halve van Helmond vindt plaats op zondag 14 april 2024. Net als voorgaande jaren heeft het evenement naast de halve marathon verschillende andere afstanden voor hardlopers en wandelaars. Zowel wedstrijd- als recreatieve lopers en jong en oud worden uitgedaagd om een mooie prestatie neer te zetten. Ook kun je als bedrijf meedoen. Kortom, voor ieder wat wils.

[Foto: Lavans]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *