Nogmaals Ride Out voor Maud

Motorclub The Bikers Alliance organiseert op zondag 11 juni een afsluitende Ride Out voor Maud. Vorige week werd Maud door leden van de motorclub een paar dagen van huis naar school gebracht. Dit deden ze om haar te steunen naar aanleiding van aanhoudend pestgedrag en mishandeling op het Dr. Knippenberg College in Helmond.

Motorclub The Bikers Alliance wil de 14-jarige Maud komende maand nog een keer in het zonnetje zetten. Dit doet de motorclub weer via een Ride Out. Deze wordt gehouden op zondag 11 juni. “We willen haar over een paar weken nog een laatste keer in het zonnetje zetten en uiteraard ook kijken hoe het met haar gaat”, vertelt Rik van de Berkmortel van The Bikers Alliance. De slogan van de motorclub is niet voor niets Ride for a reason (Rijden met een reden, red.).

De actie van de motorclub om aandacht te vragen voor alle slachtoffers van pesten en mishandelingen op school heeft tot nu toe veel los gemaakt. Drie minderjarige meisjes (14 tot 15) zijn aangehouden voor de mishandeling van Maud. Ook zou de school nu zelf online bedreigd zijn. Na digitaal onderzoek door de politie is een 16-jarige jongen uit Overijssel ondertussen door de politie hierover verhoord. Hij heeft ook toegegeven de bedreigingen gestuurd te hebben. Hoe de stand van zaken is met betrekking tot de aanhouding van de drie minderjarige meisjes is niet bekend.

 

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Fee van Riet - Redactie

Redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *