Steeds meer Vegan producten in ons assortiment

Steeds meer producten in ons assortiment bevatten geen dierlijke ingrediënten. En dat is ook iets waar we bij het samenstellen van ons assortiment steeds meer rekening mee houden. Want de vraag naar deze producten (vegan) wordt steeds groter.

Wist je bv dat drop glanst omdat er gelatine wordt gebruikt? Wist je dat er in wasverzachter en wasmiddel vaak verdikkingsmiddelen zitten die gekweekt worden op eierschalen? Slechts 2 voorbeelden van ingrediënten die je zo maar kunt tegenkomen in verschillende producten.

De drop die je bij ons in de winkel vind bevat geen gelatine en geen gluten. Ons wasmiddel en wasverzachter van Seepje is vegan,net als de andere schoonmaakmiddelen van dit merk. Maar ook onze zeep, lippenbalsem, tandpasta, 2 van de 4 smaken soep, deodorant en nog veelmeer producten zijn vegan.

Kom gerust eens kijken bij ons in de winkel of op onze website : http://tiendasdiferentes.nl

Hebben we niet in de winkel liggen wat je zoekt,vraag er dan naar. Vaak kunnen we het nl wel bestellen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Tiendas Diferentes

Diferentes is anders en uniek. We verkopen trendy en hippe Fair Trade en duurzame artikelen, maar ook handgemaakte, gerecyclede en biologische producten. Van zeep tot soep en van herbruikbare wattenschijfjes tot thee